Kantoor WSL tijdelijk gesloten voor bezoek: online en telefonisch wel bereikbaar

Publicatiedatum: 14-03-2020

Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, is ons kantoor tot 6 april gesloten voor bezoekers. We vragen je om niet-dringende vragen of reparatieverzoeken zoveel mogelijk digitaal te melden via deze website. Voor dringende vragen is WSL wél telefonisch bereikbaar.

We kunnen onze verantwoordelijkheid als maatschappelijke organisatie niet zomaar naast ons neerleggen. Daarom zorgen we dat we in teams aanwezig zijn om de lopende werkzaamheden niet te onderbreken en hulp te bieden waar dat mogelijk is.

Hoe voorkomen wij - zoveel mogelijk - besmettingsgevaar voor jou en voor ons?

Wij volgen de RIVM-richtlijnen:

 • We begroeten je met een glimlach, maar geven geen hand.
 • Medewerkers met (lichte) verschijnselen zoals koorts, verkoudheid of benauwdheidsklachten blijven thuis. Dit vragen wij ook van jou!
 • We handelen vragen het liefst digitaal af. Je kunt een contactformulier invullen of online een reparatieverzoek indienen.
 • Wil je toch een medewerker spreken, dan zijn we op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur (vrijdags gesloten) telefonisch bereikbaar op (033) 494 42 62. Op vrijdag beantwoorden wij wel digitale vragen, ingediend via wsleusden.nl.
 • Niet dringende reparaties kunnen uitgesteld worden. Wij zijn hierin ook afhankelijk van de maatregelen van onze (externe) aannemers. Natuurlijk brengen we je op tijd op de hoogte!
 • Spoedreparaties gaan wel door. Is er sprake van (technische) spoed, bel dan (033) 494 70 40. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar.
 • Een groot deel van onze collega's werken thuis. Hierdoor zijn er minder mensen beschikbaar, waardoor wachttijden aan de telefoon op kunnen lopen.

Je stelt gemakkelijk online jouw vraag, we geven bijna altijd nog dezelfde dag* antwoord

Bovenstaande maatregelen gelden in principe tot 6 april. Verandert de situatie, dan passen wij de informatie op deze pagina aan. Je kunt ons ook volgen op Facebook en Twitter voor de laatste updates. 

Heb je al een afspraak met ons?

Bel je ons even om samen te overleggen of de afspraak door kan gaan? We proberen sowieso contact met jou op te nemen! Als het mogelijk is, stellen we onze afspraak uit. 

Heb je zelf gezondheidsklachten in relatie tot het coronavirus, dan kan de afspraak niet doorgaan. We plannen samen een nieuwe datum of we zoeken naar een andere oplossing.

We hopen dat Nederland snel weer gezond en veilig is, pas goed op jezelf en je naasten! Heb je onze hulp dringend nodig, bel dan gerust. 

De belangrijkste maatregelen die je zelf kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

 • Was je handen regelmatig
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geen handen schudden
 • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. Voor meer informatie en de laatste updates over het virus verwijzen we je naar de 'vragen en antwoorden nieuw coronavirus' op de website van het RIVM. Hier staat altijd de meest actuele informatie.

*op werkdagen. In het weekend kan het zijn dat we online iets later reageren. Bij technische spoed bel (033) 494 70 40

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden